Košarkaške vježbe i vještine Prikaži uvećano

KOŠARKAŠKE VJEŽBE I VJEŠTINE

Jerry V. Craus, Don Meyer, Jerry Meyer

Gopal d.o.o

9789536730162

Novi proizvod

Veliki košarkaši, kao što su Tim Duncan, Chamique Holdsclaw i Grant Hill, izvlače divljenje publike svojim spektakularnim kretnjama. Ali prije nego su uopće mogli naslutiti da će biti superzvijezde, gradili su čvrstu osnovu vještina u svim fazama igre...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

47,10 KM .

Podaci

Autor Jerry V. Craus, Don Meyer, Jerry Meyer
Izdavač Gopal d.o.o
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 260
ISBN 9789536730162
Jezik Hrvatski

Više informacija

Veliki košarkaši, kao što su Tim Duncan, Chamique Holdsclaw i Grant Hill, izvlače divljenje publike svojim spektakularnim kretnjama. Ali prije nego su uopće mogli naslutiti da će biti superzvijezde, gradili su čvrstu osnovu vještina u svim fazama igre.

Košarkaške vježbe i vještine daju savršen projekt za razvoj osnova koje svaki potpuni igrač treba savladati. Svaka pojedina vještina objašnjena je i ilustrirana, uključujući:

-          osnovni stav

-          kretanje bez lopte

-          rukovanje loptom

-          šutiranje

-          dodavanje

-          kretanje na perimetru

-          kretanje u postu

-          obranu

-          hvatanje odbijene lopte

 59 vježbi potkrepljuju instrukcije i obogaćuju svaki trening koji će zahvaljujući njima biti zabavniji i učinkovitiji. Savjeti raspodijeljeni kroz cijelu knjigu naglašavaju ključna uputstva i objašnjavaju kako ispraviti najčešće pogreške.

Budući da su pojedine vještine u igri učinkovite samo kada se koriste u momčadskoj koncepciji, knjiga pokriva i ključne momčadske principe za oba kraja igrališta. Taktika u napadu, uključujući i specijalne situacije poput igre van granice terena, pospješit će prostornost, kretanje lopte i igrača, odabir šuta i pogađanje koša.

Taktika u obrani naglašava pozicioniranje, presing i različite sisteme za primjenu u svakom podučju ili statusu na terenu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: