S ISUSOM U ŽIVOT-Papa prvopričesnicima Prikaži uvećano

S ISUSOM U ŽIVOT-Papa prvopričesnicima

Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger

Verbum

9789532350913

Novi proizvod

S Isusom u život predstavlja uistinu najljepši spomen-dar za svakog prvopričesnika. Luksuzno opremljena, kvalitetnih plastificiranih korica na pedeset stranica u boji, ova prekrasna knjiga sjedinit će u različitim oblicima uspomene na prvu gozbu vječnoga života. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

24,95 KM .

Podaci

Autor Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger
Izdavač Verbum
Godina 2012
Uvez tvrdi
Broj stranica 47
Format 25x23 cm
ISBN 978-953-235-091-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

S Isusom u život predstavlja uistinu najljepši spomen-dar za svakog prvopričesnika. Luksuzno opremljena, kvalitetnih plastificiranih korica na pedeset stranica u boji, ova prekrasna knjiga sjedinit će u različitim oblicima uspomene na prvu gozbu vječnoga života. Uz poseban prostor za posvetu, fotografije, uspomene i potpise uzvanika, središnji dio knjige zauzima obraćanje pape Benedikta XVI. prvopričesnicima.
Riječima prepunih topline, nježnosti i ljubavi Sveti Otac daje zanimljive i poticajne odgovore na pitanja koja su mu djeca postavljala. Papa nam progovara o svojoj prvoj pričesti, slavljenju, oproštenju, Prisutnosti, nedjelji, životu, kruhu, klanjanju…
Ova knjiga ostat će topla uspomena koja će kroz cijeli život podsjećati na jedan od najvažnijih događaja u životu svakoga kršćanina.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: