Knjiga životnih zakona  200 vječnih duhovnih načela Prikaži uvećano

KNJIGA ŽIVOTNIH ZAKONA 200 VJEČNIH DUHOVNIH NAČELA

John Marks Templeton

Mozaik knjiga

978953114154

Novi proizvod

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

49,90 KM .

Podaci

Autor John Marks Templeton
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2016
Uvez meki
Prevoditelj Damir Biličić
Broj stranica 613
ISBN 978-953-14-1544-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara… Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.

John Marks Templeton ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene.

(tekst s korica knjige)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: