Novo RIJEČI NADE-150 meditacija utjehe i ohrabrenja Prikaži uvećano

RIJEČI NADE-150 meditacija utjehe i ohrabrenja

Padre Pio

Verbum

9789532358001

Novi proizvod

Riječi nade Padra Pija oslobodit će vas svake tjeskobe i straha i voditi vas kroz dan dajući vam ohrabrenje i u najtežim životnim situacijama.

Više detalja

31,00 KM .

Podaci

Autor Padre Pio
Izdavač Verbum
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 192
Format 20,5x13,5 cm
ISBN 978-953-235-800-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Padre Pio kao duhovni savjetnik i kao prijatelj koji vas tješi i ohrabruje

Molite, nadajte se, ne brinite se!

Budite mirni što se tiče božanske ljubavi u vašem srcu. Odbacite svu uzaludnu brigu i ne bojte se.

Imajte strpljenja ustrajati u svetoj vježbi meditacije i zadovoljite se počinjanjem od malih koraka dok ne budete imali noge za trčanje ili – još bolje – krila za let.

Padre Pio


Sveti Padre Pio čovjek je nade i jedan od najpopularnijih svetaca modernoga doba, svećenik, redovnik, ispovjednik i mistik.

Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu.

Meditativni susret s Gospodinom uz riječi Padra Pija, obogaćene citatima iz Svetoga pisma i popratnim poticajnim pitanjem, dat će vam istovremeno i odgovore na neka od najdubljih pitanja ljudskoga srca, počevši od jednostavnih upita o duhovnom životu pa sve do vapaja duše koja želi saznati kako se nositi s neuspjesima i kušnjama, kako oprostiti, kako shvatiti smisao patnje itd.

Riječi nade Padra Pija oslobodit će vas svake tjeskobe i straha i voditi vas kroz dan dajući vam ohrabrenje i u najtežim životnim situacijama.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: