BIBLIJA - dvobojni tvrdi uvez sa indeksom i zlatnim obrubom Prikaži uvećano

BIBLIJA - dvobojni tvrdi uvez sa indeksom i zlatnim obrubom

Verbum

9789532351101

Novi proizvod

Poznati prijevod Biblije, rad nadbiskupa Ivana ev. Šarića, pojavljuje se po prvi put u novom popravljenom i potpuno osuvremenjenom izdanju, zahvaljujući dugotrajnom radu uglednih biblijskih stručnjaka koji su njegov prijevod uskladili sa znanstvenim izdanjima Biblije na hebrejskom i grčkom, poštujući jezik i stil prevoditelja. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

79,00 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2016
Uvez tvrdi
Prevoditelj Ivan Ev. Šarić
Broj stranica 1383
Format 22x14 cm
ISBN 9789532351101
Jezik Hrvatski

Više informacija

Poznati prijevod Biblije, rad nadbiskupa Ivana ev. Šarića, pojavljuje se po prvi put u novom popravljenom i potpuno osuvremenjenom izdanju, zahvaljujući dugotrajnom radu uglednih biblijskih stručnjaka koji su njegov prijevod uskladili sa znanstvenim izdanjima Biblije na hebrejskom i grčkom, poštujući jezik i stil prevoditelja. Osim toga prijevod je usklađen i s hrvatskim standardnim jezikom i pravopisom, što ga čini iznimno vrijednim djelom, od nesumnjivog značenja za hrvatsku religijsku i opću kulturu. Šarićev prijevod sv. Pisma objavljen je u nakladi Hrvatskog biblijskog društva, Vrhbosanske nadbiskupije i nakladne kuće Verbum.
Ovo tvrdo ukoričeno izdanje sa zlatnim obrubom tiskano je na najfinijem biblijskom papiru ima i urezan indeks za lakše pronalaženje biblijskih knjiga.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: