KAKO ZAPOČETI IZNOVA Prikaži uvećano

KAKO ZAPOČETI IZNOVA

Fabio Rosini

Verbum

9789532357479

Novi proizvod

Život je neprekidan niz novih početaka. Ponekad može postati teško započeti iznova te se, štoviše, nakon bolnoga iskustva ili neuspjeha može pomisliti da je to nemoguće. Ova knjiga pokazuje upravo suprotno. Uvijek se može započeti iznova.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

33,20 KM .

Podaci

Autor Fabio Rosini
Izdavač Verbum
Godina 2021
Uvez meki
Prevoditelj Mislav Vušković
Broj stranica 232
Format 20,50X13,50CM
ISBN 9789532357479
Jezik Hrvatski

Više informacija

To je umijeće u koje nas uvodi poznati autor don Fabio Rosini pomoću egzistencijalnoga i duhovnog puta preporađanja i razlučivanja koji prati Knjigu Postanka i šest dana iz izvještaja o stvaranju. U tom prvom poglavlju Biblije proisteklom od naroda koji je pokušavao započeti iznova nalazi se sve što nam je potrebno za novi početak. Treba međutim prihvatiti da Božja riječ prožme naš život. Tako, počevši od otkrivanja prvotnih očitosti iz prvoga dana stvaranja te prioriteta iz drugoga dana, preko ograničenja iz trećega, razlikujući između obnavljajućih nadahnuća i razornih sugestija te služeći se milostima i poniženjima, moguće je ponovno izgraditi vlastiti život.

Knjiga Kako započeti iznova vodi nas tako do istinskoga životnog preporoda, na putovanje prema samima sebi pod blagim Božjim pogledom. Oslobodit ćemo se tako „lažnoga ja“ koje nas uvlači u vrtlog strahova i otkrit ćemo svoje „istinsko ja“ koje nije zasluga, trud ili strategija, nego je Božje djelo: voljen sam, po defaultu. To je moj identitet, to je pokretač radosti postojanja i izvor ljubavi za one koji nas okružuju.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: