DRUKČIJI ROMAN O ISUSU Prikaži uvećano

DRUKČIJI ROMAN O ISUSU

Jean Mercier

Verbum

9789532357196

Novi proizvod

Nakon što nas je nasmijao i potaknuo na razmišljanje svojim bestselerom "Kad župniku prekipi" Jean Mercier sada nam nudi novu književnu i duhovnu poslasticu. Ovo je priča o Isusu i prvim kršćanima kakvu nikada niste pročitali! 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,20 KM .

Podaci

Autor Jean Mercier
Izdavač Verbum
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 136
Format 14.0 x 21.0 cm
ISBN 9789532357196
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon što nas je nasmijao i potaknuo na razmišljanje svojim bestselerom "Kad župniku prekipi" Jean Mercier sada nam nudi novu književnu i duhovnu poslasticu. Ovo je priča o Isusu i prvim kršćanima kakvu nikada niste pročitali! Pripovijedajući Isusov život na originalan, dubok i zanimljiv način, ovaj "Drukčiji roman o Isusu" bit će snažan duhovni poticaj onima koji evanđelje nikada nisu uzeli u ruku, a pravo osvježenje onima koji ga dobro poznaju.

Svojim pripovjednim stilom i psihološkim finesama autor nam omogućava da doživimo dramatičnu dimenziju Kristova života, ali i egzistencijalnu napetost koju On pobuđuje u onima koji ga susreću i čiji se život „zakomplicirao“ u susretu s Njime.

O čemu je razmišljao Josip gledajući sina koji je odlučio da se neće ženiti? I što je Mariji prošlo kroz glavu kada je s napunjenih trideset godina napustio dom? Kako je Petrova žena prihvatila odluku svojega mladog supruga da je napusti i pođe za tim neobičnim prorokom?

Koje su tame nastanjivale iskrivljenu i ratobornu Judinu psihu? I zašto je Toma zahtijevao da stavi prst u rane te s kojim se on duhom borio?

Na stranicama ove jedinstvene knjige poistovjećujemo se s likovima, dijelimo njihove nade i sumnje, sve dok iznutra i sami ne doživimo preokret koji je Isus izazivao kod suvremenika, a koji i danas izaziva u srcima ljudi.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: