SVETA POTVRDA Prikaži uvećano

SVETA POTVRDA

Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Verbum

9789532354928

Novi proizvod

ovoj lijepo opremljenoj knjizi obogaćenoj privlačnim fotografijama papa Franjo se neposrednim i povjerljivim riječima obraća izravno mladima progovarajući o sakramentu svete potvrde i darovima Duha Svetoga. Papine misli prepune duhovnih poticaja biti će obogaćujuće za svakoga krizmanika i predstavljat će najljepšu uspomenu na primanje sakramenta svete potvrde.

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

21,50 KM .

Podaci

Autor Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio
Izdavač Verbum
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 48
Format 19.5 x 15.0 cm
ISBN 978-953-235-492-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj lijepo opremljenoj knjizi obogaćenoj privlačnim fotografijama papa Franjo se neposrednim i povjerljivim riječima obraća izravno mladima progovarajući o sakramentu svete potvrde i darovima Duha Svetoga. Papine misli prepune duhovnih poticaja biti će obogaćujuće za svakoga krizmanika i predstavljat će najljepšu uspomenu na primanje sakramenta svete potvrde.
U knjizi je predviđen i prostor za pisanje posvete te mjesto za fotografiju, zbog čega je vrijedan dan krizmanicima.
Ostanite postojani na putu vjere s čvrstim pouzdanjem u Gospodina. U tome je tajna našega puta! On nam daje hrabrost da idemo protiv struje. Čujte dobro, vi mladi: ići protiv struje, to je dobro za srce, ali da bi se išlo protiv struje, traži se hrabrost, a tu nam hrabrost daje On!
papa Franjo

30 drugih knjiga iz iste kategorije: