BIBLIJA  - tvrdi uvez Sveto pismo Staroga i Novoga zavjeta Prikaži uvećano

BIBLIJA - tvrdi uvez Sveto pismo Staroga i Novoga zavjeta

Verbum

9789532351842

Novi proizvod

Poznati prijevod Biblije, rad nadbiskupa Ivana ev. Šarića, pojavljuje se po prvi put u novom popravljenom i potpuno osuvremenjenom izdanju, zahvaljujući dugotrajnom radu uglednih biblijskih stručnjaka koji su njegov prijevod uskladili sa znanstvenim izdanjima Biblije na hebrejskom i grčkom, poštujući jezik i stil prevoditelja

Više detalja

dostupno

63,60 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2013
Uvez tvrdi
Prevoditelj Ivan ev. Šarić
Broj stranica 1383
Format 21,5 x 14,5 cm
ISBN 978-953-235-184-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Poznati prijevod Biblije, rad nadbiskupa Ivana ev. Šarića, pojavljuje se po prvi put u novom popravljenom i potpuno osuvremenjenom izdanju, zahvaljujući dugotrajnom radu uglednih biblijskih stručnjaka koji su njegov prijevod uskladili sa znanstvenim izdanjima Biblije na hebrejskom i grčkom, poštujući jezik i stil prevoditelja.

Osim toga prijevod je usklađen i s hrvatskim standardnim jezikom i pravopisom, što ga čini iznimno vrijednim djelom, od nesumnjivog značenja za hrvatsku religijsku i opću kulturu. Šarićev prijevod sv. Pisma objavljen je u nakladi Hrvatskog biblijskog društva, Vrhbosanske nadbiskupije i nakladne kuće Verbum.

Luksuzno ukoričeno i tiskano na najfinijem biblijskom papiru ovo izdanje dostupno je u nekoliko boja kvalitetnoga tvrdoga uveza.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: