9 MJESECI S BOGOM - Duhovna priprava za rođenje djeteta Prikaži uvećano

9 MJESECI S BOGOM - Duhovna priprava za rođenje djeteta

Eline Landon

Verbum

9789532356601

Novi proizvod

U blagoslovljenim mjesecima iščekivanja rođenja djeteta ova jedinstvena knjiga bit će vaš pouzdan duhovni pratitelj.

Éline Landon za vas je napisala ova majčinska promišljanja, sabrala ove nježne odlomke iz Svetoga pisma i obogatila ih meditacijama kako bi vam pomogla duhovno proživjeti svaki mjesec trudnoće u skladu s Božjim planom ljubavi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,20 KM .

Podaci

Autor Eline Landon
Izdavač Verbum
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 167
ISBN 978-953-235-660-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

U blagoslovljenim mjesecima iščekivanja rođenja djeteta ova jedinstvena knjiga bit će vaš pouzdan duhovni pratitelj.

Éline Landon za vas je napisala ova majčinska promišljanja, sabrala ove nježne odlomke iz Svetoga pisma i obogatila ih meditacijama kako bi vam pomogla duhovno proživjeti svaki mjesec trudnoće u skladu s Božjim planom ljubavi.

Nije zaboravljen ni otac; i njemu će ova knjiga pomoći pratiti svoje dijete sve do dana kada će ga primiti u svoje naručje.

Kako se rođenje vašega djeteta bude približavalo, tako se vraćajte na ove poticajne stranice kako biste osvježili dušu, ojačali svoju vjeru i kako bi vas nadahnuli primjeri mnogih parova iz Svetoga pisma koji su očekivali dijete. Ovdje ćete pronaći i meditacije pogodne za različite trenutke i osjećaje koji se pojavljuju – ponekad i vrlo burno – u danima trudnoće.

Ova će prekrasna knjiga otvoriti vaše oči i vaše srce prema djetetovoj prisutnosti u sebi i prema Božjoj beskrajnoj ljubavi s kojom se On brine za one koji se u njega uzdaju.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: