Pomrčina sunca Prikaži uvećano

POMRČINA SUNCA

Michael D. O'Brien

Verbum

9789536197927

Novi proizvod

Otprilike u isto vrijeme kad Papa u tajnu misiju šalje oca Iliju (glavnog junaka hit romana Posljednja vremena), u Sjevernoj Americi se počinju rađati obrisi prikrivena totalitarizma u kojemu su na udaru osobna prava i vjerske slobode...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

60,00 KM .

Podaci

Autor Michael D. O'Brien
Izdavač Verbum
Godina 2010
Uvez tvrdi
Broj stranica 808
Jezik Hrvatski

Više informacija

Otprilike u isto vrijeme kad Papa u tajnu misiju šalje oca Iliju (glavnog junaka hit romana Posljednja vremena), u Sjevernoj Americi se počinju rađati obrisi prikrivena totalitarizma u kojemu su na udaru osobna prava i vjerske slobode. Niz tajanstvenih zbivanja, okrutnih ubojstava i otmica ljudi, praćenih medijskim manipulacijama, ima za cilj uvesti nered, kompromitirati svaki duhovni i moralni autoritet te stvoriti uvjete za uvođenje diktature u kojoj će demokracija biti samo privid. Kroz tu napetu priču o teroru i onima koji mu se suprotstavljaju ovaj apokaliptički triler poznatoga katoličkog pisca Michaela D. O'Briena otvoreno preispituje duhovno i političko stanje našega doba istodobno dajući poruku nade.

Ugodan, lirski i vjerodostojan glas Michaela O'Briena možda je najiskreniji i najistančaniji u suvremenoj književnosti. Dugo vremena sam tragao prije nego što sam pronašao roman tako životan i snažan poput Posljednjih vremena. Mislio sam da se takvo ostvarenje ne može ponoviti. Ali ponovilo se s Pomrčinom sunca, knjigom koja prodire u zamagljene mase naše kulture kako bi nam dala roman koji zahtijeva da ga pročita svatko komu je stalo do budućnosti našega svijeta, našega društva i naše kršćanske vjere.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: