GOVORI I HOMILIJE O STRPLJIVOSTI, USKRSNUĆU I PASHALNOMU OTAJSTVU KRISTOVU Prikaži uvećano

GOVORI I HOMILIJE O STRPLJIVOSTI, USKRSNUĆU I PASHALNOMU OTAJSTVU KRISTOVU

Ivan Zlatousti

Verbum

9789532356113

Novi proizvod

Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Ovaj niz otačkih spisa nudi suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,40 KM .

Podaci

Autor Ivan Zlatousti
Izdavač Verbum
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 157
ISBN 978-953-235-611-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Ovaj niz otačkih spisa nudi suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti. U vremenu nesigurnosti i poljuljanih vrijednosti spisi iz ove biblioteke predstavljaju čvrst temelj i siguran izvor.

Sveti Ivan Zlatousti, nadahnut vjerom i svetopisamskim tekstovima, izvrsnim govorničkim stilom, bez uvijanja i okolišanja, kao izvrstan poznavatelj ljudske nutrine i životnih problema, potiče svoje vjernike na čvrstu i ustrajnu vjeru u uskrsnuće i zagrobni život, ispovijedajući ujedno vjeru u Kristovo uskrsnuće kao temelj i mjeru svih vjerničkih uvjerenja.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: