APOSTOLSKI OCI III. Pseudo-Klementova homilija. Pismo Diognetu. Hermin Pastir Prikaži uvećano

APOSTOLSKI OCI III. Pseudo-Klementova homilija. Pismo Diognetu. Hermin Pastir

Verbum

9789532352511

Novi proizvod

Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Ovaj niz otačkih spisa nudi suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,00 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2011
Uvez tvrdi
Prevoditelj Branko Jozić
Broj stranica 215
ISBN 978-953-235-251-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Ovaj niz otačkih spisa nudi suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti. U vremenu nesigurnosti i poljuljanih vrijednosti spisi iz ove biblioteke predstavljaju čvrst temelj i siguran izvor.

Treći svezak nastavlja s objavljivanjem spisa što spadaju u Apostolske oce, najstarije tekstove kršćanstva nakon Novoga zavjeta. U njemu su sabrani tekstovi koji ne prestaju nadahnjivati kršćane svih razdoblja: Pseudo-Klementova homilijaPismo Diognetu i Hermin Pastir. Osim što nas vraćaju na izvore kršćanstva, ovi su spisi i konkretan poticaj na autentičnije življenje vjere u svakodnevici.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: