MOJA PRVA SVETA PRIČEST Prikaži uvećano

MOJA PRVA SVETA PRIČEST

Deirdre Mary Ascough, Lisa E. Brown

Verbum

9789532353655

Novi proizvod

Ova prekrasno ilustrirana knjiga svojim zanimljivim pričama okuplja cijelu obitelj, djecu, roditelje, djedove i bake oko otajstva euharistije te je velika pomoć u pripremi djeteta na prvu pričest ili pak prekrasan dar prigodom slavlja sakramenta prve svete pričesti...

Više detalja

40,00 KM .

Podaci

Autor Deirdre Mary Ascough, Lisa E. Brown
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 72
ISBN 978-953-235-365-5
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova prekrasno ilustrirana knjiga svojim zanimljivim pričama okuplja cijelu obitelj, djecu, roditelje, djedove i bake oko otajstva euharistije te je velika pomoć u pripremi djeteta na prvu pričest ili pak prekrasan dar prigodom slavlja sakramenta prve svete pričesti. Sve priče utemeljene su na biblijskim tekstovima te svjedoče o beskrajnoj Božjoj ljubavi prema svome stvorenju kojemu ostavlja prekrasan dar vlastite prisutnosti u – euharistiji!

Nastala prema tekstu autorice Deirdre Mary Ascough, kojeg prate lijepe ilustracije Lise E. Brown, ova knjiga uvodi ponajprije u značenje i smisao euharistije, a potom i u značenje ostalih sakramenata. Također, upoznaje s  dijelovima svete mise, ali i unutrašnjošću crkve koju čine oltar, svetohranište, ambon, sakristija, ispovjedaonica i druga važna mjesta štovanja koja su u knjizi popraćena slikovitim prikazom koji omogućuje bolje razumijevanje značenja pojedinih dijelova. Knjiga pomaže i u usvajanju temeljnih molitava, a donosi i kratak ispit savjesti.

Utemeljena na biblijskim tekstovima, ova knjiga na slikovit i jednostavan način mladim čitateljima približava temeljne obrasce za razumijevanje svete pričesti, kao i drugih dijelova sakramentalnog života, osobito u kontekstu crkve u kojoj se odvija susret s Bogom, ali i cjelokupnom životu kako Crkve kao zajednice vjernika, tako i svakog pojedinog čovjeka. 

U knjizi je predviđen i dio za ispunjanje osobnim podatcima, bilješkama i dojmovima prvopričesnika.

Knjiga će zasigurno biti od koristi prvopričesnicima, ali i svima onima koji se pobliže žele upoznati sa značenjem sakramenta svete pričesti za pojedinca i Crkvu.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: