SVETA PRIČEST Prikaži uvećano

SVETA PRIČEST

Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Verbum

9789532354898

Novi proizvod

U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama u boji papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

36,40 KM .

Podaci

Autor Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 48
ISBN 978-953-235-489-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama u boji papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame. Na koncu Papa upućuje i važne poruke za život, pune ohrabrenja.

Papine prisne i iskrene riječi sabrane u ovoj knjizi bit će prvopričesnicima ne samo draga uspomena, nego i velik poticaj na nastavak druženja s Isusom u euharistiji i življenje vjere u svakodnevnici.

Kvalitetno opremljena, tvrdih plastificiranih korica, uz vrlo poticajan tekst pape Franje i lijepe ilustracije u boji, knjiga sadrži i poseban prostor za posvetu, fotografije, uspomene i potpise uzvanika. Ovo je doista najljepši i najprikladniji dar za prvopričesnike!

Djeca su ta koju Isus najviše voli! Isus je danas uza sve nas. Uz nas je i ide s nama
kroz život: i kada smo radosni, i kada imamo problema... Isus je uvijek blizu nas!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: