SVETA PRIČEST Prikaži uvećano

SVETA PRIČEST

Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Verbum

9789532353594

Novi proizvod

U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama u boji papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

5,50 KM .

Podaci

Autor Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez Klamano
Broj stranica 32
ISBN 978-953-235-359-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj jedinstvenoj knjizi popraćenoj lijepim ilustracijama u boji papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temeljnim vjerskim stvarnostima: Bogu stvoritelju, susretu s Isusom u svetoj pričesti, snazi sakramenata, svetoj ispovijedi kao susretu s Isusom koji nas ljubi i o Crkvi koja je poput dobre mame. Na koncu Papa upućuje i važne poruke za život, pune ohrabrenja.

Papine prisne i iskrene riječi sabrane u ovoj knjizi bit će prvopričesnicima ne samo draga uspomena, nego i velik poticaj na nastavak druženja s Isusom u euharistiji i življenje vjere u svakodnevnici.

Knjiga je nastala sabiranjem riječi što ih je papa Franjo uputio na susretu s prvopričesnicima te u raznim drugim prigodama, a nakladna kuća Verbum za njezino objavljivanje dobila je posebno dopuštenje vatikanske izdavačke kuće Libreria Editrice Vaticana.

Djeca su ta koju Isus najviše voli! Isus je danas uza sve nas. Uz nas je i ide s nama
kroz život: i kada smo radosni, i kada imamo problema... Isus je uvijek blizu nas!

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: