VELIKA RASTAVA Prikaži uvećano

VELIKA RASTAVA

C. S. Lewis

Verbum

9789532352443

Novi proizvod

Koristeći se svojim nenadmašnim talentom za pisanje bajki i alegorija, C. S. Lewis  (autor bestselera Pisma starijeg đavla mlađemu) nas u ovoj alegoričnoj priči vodi na nutarnje putovanje kroz raj i pakao i upoznaje nas s anđelima i nadnaravnim bićima koji mijenjaju način na koji razmišljamo o dobru i zlu....

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,00 KM .

Podaci

Autor C. S. Lewis
Izdavač Verbum
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 135
ISBN 978-953-235-244-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Koristeći se svojim nenadmašnim talentom za pisanje bajki i alegorija, C. S. Lewis  (autor bestselera Pisma starijeg đavla mlađemu) nas u ovoj alegoričnoj priči vodi na nutarnje putovanje kroz raj i pakao i upoznaje nas s anđelima i nadnaravnim bićima koji mijenjaju način na koji razmišljamo o dobru i zlu. Zamišljajući sama sebe u snu u kojemu se nalazi u autobusu koji vozi između pakla i raja, Lewis započinje izvrsnu književnu pripovijest o vječnim pitanjima postojanja pakla i raja, kao i o tome može li postojati jedan bez drugoga.

Privlačnim slikama, zabavnom satirom i uzbudljivim špekulacijama Lewis majstorski izaziva znatiželju o životu nakon smrti, istodobno izoštravajući svijest o ovome svijetu. Njegovi zorni opisi grijeha i napasti, kao i genij za opisivanje zapletenih mreža taštine i samoobmane čine ovo djelo izrazito duhovno korisnim, potičući čitatelja da se zapita o krajnjim posljedicama svakodnevnih samo naizgled sitnih odluka i čina.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: