O VJERI, NADI I LJUBAVI Prikaži uvećano

O VJERI, NADI I LJUBAVI

Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger

Verbum

9789532354072

Novi proizvod

U ovim nadahnutim meditacijama Joseph Ratzinger (papa Benedikt XVI.) čitatelju nudi razumljiv i pristupačan prikaz temeljnih kršćanskih krjeposti – vjere, nade i ljubavi. Pri tome Ratzinger povezuje filozofiju, teologiju i duhovnost te osvjetljava i stvarnosti tim krjepostima suprotne kao što su agnosticizam, ateistički optimizam, strahovi, očaj, mržnja prema sebi i bližnjemu itd.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

16,00 KM .

Podaci

Autor Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 150
Format 191 x 122
ISBN 978-953-235-407-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovim nadahnutim meditacijama Joseph Ratzinger (papa Benedikt XVI.) čitatelju nudi razumljiv i pristupačan prikaz temeljnih kršćanskih krjeposti – vjere, nade i ljubavi.

Pri tome Ratzinger povezuje filozofiju, teologiju i duhovnost te osvjetljava i stvarnosti tim krjepostima suprotne kao što su agnosticizam, ateistički optimizam, strahovi, očaj, mržnja prema sebi i bližnjemu itd.

Upućujući kako ljudsku egzistenciju otvoriti Bogu da ona postane uistinu ljudska i ispunjena, ova knjiga se nameće kao prikladan odgovor na sve češće beznađe i nutarnju tjeskobu s kojima je obuzet suvremeni čovjek, usprkos materijalnome obilju i tehničkome napretku.

Napisana iz pera jednog od najvećih živućih teologa, ova knjiga, koja promišlja temeljne kršćanske krjeposti – vjeru, nadu i ljubav – zasigurno će biti korisna i poticajna čitatelju u potpunijem življenju tih istih krjeposti. Nakon rasprodanog prvog izdanja sada se pojavljuje i u džepnom uvezu biblioteke Uskličnik kako bi bila dostupnija većem broju ljudi.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: