OČI I SRCE Prikaži uvećano

OČI I SRCE

Sveta Terezija od djeteta Isusa

Verbum

9789536197156

Novi proizvod

Terezija od Djeteta Isusa jedna je od najomiljenijih svetica Crkve.U nizu duhovne literature u kojem su objavljene knjige sv. Male Terezije Oči i srceNeizreciva nježnost i Ljubiti sve do smrti iz ljubavi sabrane su njene najljepše misli  i najvažniji dijelovi iz njenih spisa, a priredio ih je karmelićanin o. Koen De Meesler, izvrstan poznavatelj poruke sv. Terezije.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

9,50 KM .

Podaci

Autor Sveta Terezija od djeteta Isusa
Izdavač Verbum
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 85
Format 195 x 120
ISBN 978-953-235-261-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Terezija iz Lisieuxa, naučiteljica Crkve, poznatija kao Terezija od Djeteta Isusa i Svetog Lica ili jednostavno Mala Terezija (1873.-1897.) jedna je od najomiljenijih svetica Crkve.

Iako njen kratak ovozemaljski život nije imao nikakvih posebnih osobitosti, njezino potpuno predanje Bogu i izgaranje za njega preko herojskog prihvaćanja svakodnevnice i danas svijetle svim kršćanima. U svojim spisima, koji su postigli neviđenu popularnost, ona je otvorila svoju dušu te iznijela bogatstvo svog nutarnjeg života.

U nizu duhovne literature u kojem su objavljene knjige sv. Male Terezije Oči i srceNeizreciva nježnost i Ljubiti sve do smrti iz ljubavi sabrane su njene najljepše misli  i najvažniji dijelovi iz njenih spisa, a priredio ih je karmelićanin o. Koen De Meesler, izvrstan poznavatelj poruke sv. Terezije.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: