USTANITE, HAJDEMO! Prikaži uvećano

USTANITE, HAJDEMO!

Ivan Pavao II. - Karol Wojtyla

Verbum

9789532353709

Novi proizvod

Poznata knjiga pape Ivana Pavla II. Ustanite, hajdemo!postala je bestseler na mnogim svjetskim jezicima.

Na samom početku ovaj sveti Papa objašnjava razloge koji su ga potakli da napiše ovo autobiografsko djelo, a slijede poglavlja u kojima opisuje svoje pastoralno i ljudsko iskustvo u tijeku obnašanja biskupske službe u Krakowu, pa sve do izbora za papu 16. listopada 1978. godine.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

15,10 KM .

Podaci

Autor Ivan Pavao II. - Karol Wojtyla
Izdavač Verbum
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 167
Format 191 x 122
ISBN 978-953-235-370-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Poznata knjiga pape Ivana Pavla II. Ustanite, hajdemo!postala je bestseler na mnogim svjetskim jezicima.

Na samom početku ovaj sveti Papa objašnjava razloge koji su ga potakli da napiše ovo autobiografsko djelo, a slijede poglavlja u kojima opisuje svoje pastoralno i ljudsko iskustvo u tijeku obnašanja biskupske službe u Krakowu, pa sve do izbora za papu 16. listopada 1978. godine. U knjizi se prepoznaje snažan i vedar Papin duh, prepuna je životne snage i svježine koja se očituje i u naslovu. Jednostavno i prisno on otvara dušu i pripovijeda doživljaje iz svoga života, ne izostavljajući ni najintimnija razmišljanja i osjećaje.

Oživljujući svoja sjećanja, Ivan Pavao II. u ovoj knjizi dotiče i mnoge vječno aktualne teme pa tako posvećuje prostor i svećeničkom celibatu, ulozi vjernika laika, mladima, pitanjima kateheze i pastorala itd.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: