ZGODE, MISLI I ANEGDOTE IVANA PAVLA II. Prikaži uvećano

ZGODE, MISLI I ANEGDOTE IVANA PAVLA II.

Verbum

9789532353136

Novi proizvod

Ova će vas knjiga nasmijati, ganuti, oduševiti za život i ljubav te potaknuti da otvorite vrata Kristu. Njezino istinsko bogatstvo leži u tome što pokazuje put do otajstva čovjeka. Do otajstva svetosti.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,90 KM .

Podaci

Izdavač Verbum
Godina 2013
Uvez meki
Prevoditelj Jelena Vuković
Broj stranica 167
Format 195 x 120
ISBN 978-953-235-313-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ivan Pavao II. jednom je rekao: "...zadatak je duhovnika živjeti zajedno s ljudima svugdje, gdje god se oni nalazili, biti s njima u svemu 'osim u grijehu'. Ne moraju to nužno biti tzv. teški razgovori. Radi se o tome da je potrebno znati razgovarati o svemu. Često sam se tih godina pitao, dok nastojim iskoristiti različite prilike za ostvarivanje takva izletničkoga pastorala, ne razvodnjavam li svoje svećeništvo. Pa ipak, nakon dugih razmišljanja, nakon dana sabranosti i molitve, dolazio bih do zaključka da mogu, čak i da moram, to činiti jer je i to, usprkos izgovorima drugih, svećenička služba."

Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II. jesu "pripovijesti s dušom" prožete duhovitošću koja izranja iz duboka duhovnoga odnosa s Ocem nebeskim, životnom radošću koja izvire iz suočavanja s patnjom i gubitcima najbližih, mladenačkim zanosom koji dolazi od Krista koji sve obnavlja i čini novim i mladim... Ova će vas knjiga nasmijati, ganuti, oduševiti za život i ljubav te potaknuti da otvorite vrata Kristu. Njezino istinsko bogatstvo leži u tome što pokazuje put do otajstva čovjeka. Do otajstva svetosti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: