Karikature Boga Prikaži uvećano

Karikature Boga

Katerina Lachmanová

Verbum

9789532355970

Novi proizvod

Autorica Kateřina Lachmanová u ovomu svojem genijalnom djelu raskrinkava mnoge stereotipe o Bogu i pokazuje da su to ustvari samo karikature Boga. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

17,90 KM .

Podaci

Autor Katerina Lachmanová
Izdavač Verbum
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 112
Format 19,5 x 12,0 cm
ISBN 9789532355970
Jezik Hrvatski

Više informacija

Mnogi ljudi više ili manje svjesno zamišljaju Boga kao policajca koji budno „patrolira“ nad našim životom i postupcima čekajući da nam napiše kaznu, ili pak kao dobrodušna djeda koji bespomoćno gunđa nad situacijom u svijetu koja mu je već odavno izmakla kontroli, ili možda kao lutkara koji vuče sve konce i koji je odavno odredio svaku minutu i sekundu našega života tako da je posve svejedno što činimo jer će kad-tad biti po njegovu…

No je li to baš tako ili je ipak riječ o lažnim slikama Boga, točnije o karikaturama Boga koje nam priječe da istinski upoznamo svojega Stvoritelja, Onoga koji nas ljubi takve kakvi jesmo i brine se o nama? Autorica Kateřina Lachmanová u ovomu svojem genijalnom djelu raskrinkava mnoge stereotipe o Bogu i pokazuje da su to ustvari samo karikature Boga. Otkrivajući koji su uzroci tih lažnih slika o Bogu ona istodobno naznačuje put ozdravljenja naše slike o Bogu kako bismo mogli živjeti svoj odnos s nebeskim Ocem u istinskoj duhovnoj slobodi, puni povjerenja i duboke radosti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: