DOCAT - Što činiti? Prikaži uvećano

DOCAT - Što činiti?

Skupina autora

Verbum

9789532355062

Novi proizvod

DOCAT je novo izdanje u popularnoj seriji YOUCAT izdanja za mlade koji želi pomoći mladim vjernicima da upoznaju i žive socijalni nauk Crkve.

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

29,40 KM .

Podaci

Autor Arnd Küppers i Peter Schallenberg (prir.)
Izdavač Verbum
Godina 2016
Uvez fleksibilni integralni
Prevoditelj Franc-Kristijan Gogić
Broj stranica 320
Format 21 x 13 cm
ISBN 9789532355602
Jezik Hrvatski

Više informacija

DOCAT je novo izdanje u popularnoj seriji YOUCAT izdanja za mlade koji želi pomoći mladim vjernicima da upoznaju i žive socijalni nauk Crkve. Temeljeći se na Kompendiju socijalnoga nauka Crkve, Katekizmu Katoličke Crkve, YOUCAT-u kao i službenim socijalnim dokumentima Crkve, DOCAT je napisan u suradnji s brojnim stručnjacima, crkvenim pastirima te samim mladima. S ekskluzivnim predgovorom pape Franje, ovo izdanje s već poznatom youcatovskom atraktivnom grafičkom pripremom, predivnim fotografijama mladih iz cijelog svijeta ali i naših mladih iz Hrvatske, doista predstavlja neizostavno štivo za svakoga mladog katolika koji se propituje i želi poznavati i razumjeti svoju vjeru te znati kako je može živjeti u današnjemu vremenu i kulturi. DOCAT će pomoći svima mladima u njihovu nastojanju da izgrade "civilizaciju ljubavi" (Ivan Pavao II.).

- sadržaj je izložen u atraktivnoj formi pitanja i odgovora, tipičnoj za popularni YOUCAT Katekizam za mlade. DOCAT postavlja sva važna aktualna društvena pitanja i potiče raspravu, obrazujući i formirajući za dijalog u međusobnom razumijevanju i poštovanju.

- mnoštvo fotografija u boji od mladih iz cijelog svijeta, kao i mladih iz Hrvatske!

- nadahnjujuće i duboke misli brojnih velikana, među njima Ivana Pavla II., Majke Terezije, pape Franje i Benedikta XVI.

- DOCAT je napisan u suradnji s crkvenim pastirima, stručnjacima s raznih područja, kao i mladim ljudima

- DOCAT obrazuje mlade u području socijalnoga nauka i potiče ih na aktivno sudjelovanje u društvu i politici

- Sve teme sadrže poveznice s odgovarajućim sadržajem u Kompendiju socijalnoga nauka Crkve, Katekizmu Katoličke Crkve i YOUCAT-u

- DOCAT sadrži papine citate o važnim temama, kao i brojne ključne riječi njegovih prethodnika

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: