HYGGE NA KRŠĆANSKI NAČIN Prikaži uvećano

HYGGE NA KRŠĆANSKI NAČIN

Jamie Erickson

Verbum

9789532358629

Novi proizvod

Otkrijte kako u svoju svakodnevnicu i svoj dom unijeti ugodnost i utjehu, istovremeno jačajući jedinstvo s Izvorom svake utjehe.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

50,20 KM .

Podaci

Autor Jamie Erickson
Izdavač Verbum
Godina 2024
Uvez tvrdi
Broj stranica 224
Format 22x15 cm
ISBN 978-953-235-862-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Otkrijte kako u svoju svakodnevnicu i svoj dom unijeti ugodnost i utjehu, istovremeno jačajući jedinstvo s Izvorom svake utjehe.

Osjećate li se često užurbano i kao da baš i ne uživate u životu? Žudite li za odmorom i ugodnim druženjem, ali mnoge vas prepreke u tome sprečavaju? Želite li uživati u životu i ugodnosti vlastitoga doma na kršćanski način? Ako je tako, bit ćete ohrabreni knjigom Jamie Erickson Hygge na kršćanski način.

Hygge [hu-ge] je neobična danska riječ koja nema hrvatsku inačicu. Povezana je s ugodom i utjehom i označava način života koji teži jednostavnosti i udobnosti, prirodnosti i opuštanju, a sve to stvaranjem topla ugođaja i uživanjem u dobrim stvarima, s dragim ljudima.

Hygge je recept za sretan život i način stvaranja ugodna doma. Privlači nas jer svi trebamo utjehu i istinsko utočište. No hygge može biti i puno više. U knjizi Hygge na kršćanski način Jamie Erickson objedinjuje taj popularni životni stil s dubokim istinama evanđelja. Otkrivajući sedam načela hyggea, ona pokazuje kako nam hygge može pomoći u stvaranju sretna životnoga ozračja, doma koji će biti ugodno mjesto i u kojem ćemo živjeti bliskost s Bogom.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: