RAT PRIJE RATA - Uloga i doprinos policije obrani Mostara i dolini Neretve u Domovinskom ratu Prikaži uvećano

RAT PRIJE RATA - Uloga i doprinos policije obrani Mostara i doline Neretve u Domovinskom ratu

Viktor Stojkić

Hrvatski dokumentacijski centar

9789958038181

Novi proizvod

Viktor Stojkić s knjigom Rat prije rata malo koga ostavlja ravnodušnim. Knjiga je to koja savršeno opisuje ratne događaje u Mostaru i Hercegovini. Svojim je promptnim uvodom i detaljnim opisima približio čitateljstvu ratna događanja u kojima je sudjelovao kao dragovoljac, ratni zapovjednik tadašnje Policijske stanice Mostar, kao pomoćnik ministra unutarnjih poslova HR HB i pukovnik HV-a.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,00 KM .

Podaci

Autor Viktor Stojkić
Izdavač Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskog rata u BiH
Godina 2020
Uvez tvrdi
Broj stranica 439
Format 20.0 x 26.7 cm
ISBN 9789958038181
Jezik Hrvatski

Više informacija

Viktor Stojkić s knjigom "Rat prije rata" malo koga ostavlja ravnodušnim. Knjiga je to koja savršeno opisuje ratne događaje u Mostaru i Hercegovini. Svojim je promptnim uvodom i detaljnim opisima približio čitateljstvu ratna događanja u kojima je sudjelovao kao dragovoljac, ratni zapovjednik tadašnje Policijske stanice Mostar, kao pomoćnik ministra unutarnjih poslova HR HB i pukovnik HV-a.

Viktor Stojkić o svojoj knjizi kaže: "Knjiga je prvenstveno od dokumentarno-povijesnoga značaja za Hrvate. Motiv je pisanja ove knjige bio da ostavim poruku generacijama koje dolaze tj. našoj djeci i potomcima. Ovdje se povijest stalno ponavlja. Ako slučajno dožive, ne daj Bože, slično iskustvo da znaju kako smo mi to proživljavali na vlastitoj koži u Domovinskom ratu. U biti, mi smo samo nastavili slijed povijesti naših predaka. Oni su ovdje opstali i ostali u gotovo nemogućim uvjetima više od tisuću godina zahvaljujući tome što su bili jaki u vjeri i izdržali su sve što su nosila zlokobna vremena prošlosti. Podnijeli su žrtvu da bi mi danas uživali u zraku koji udišemo i prostoru na kojem obitavamo. Hvala im na tome!"

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: