HRVATSKI PATRIOTIZAM Prikaži uvećano

HRVATSKI PATRIOTIZAM

Zdravko Tomac

TKANICA, ZAGREB

9789537999155

Novi proizvod

S bogatim sadržajem knjige, koja sadrži preko 400 stranica, upoznao nas je mons. dr. Drago Šimundža koji je svojim izlaganjem privukao pažnju mnogobrojnih posjetitelja. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

46,20 KM .

Podaci

Autor Zdravko Tomac
Izdavač TKANICA, ZAGREB
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 416
ISBN 9789537999155
Jezik Hrvatski

Više informacija

S bogatim sadržajem knjige, koja sadrži preko 400 stranica, upoznao nas je mons. dr. Drago Šimundža koji je svojim izlaganjem privukao pažnju mnogobrojnih posjetitelja. Osjetili smo da nam svoj osvrt prenosi dušom i srcem, da dobro razumije životni put autora knjige, osjeća s njime, poštuje njegov trud i prihvaća njegova razmišljanja i savjete. Knjigu je potrebno kupiti i često ju čitati. Na početku navodi: „ Ispovijedam se pisanjem! Mislim da je takva ispovijest najpoštenija, jer nikoga ne maltretira, nikoga ne prisiljava da me sluša. Svatko može odlučiti hoće li ili ne će čitati moju ispovijed.“

U knjizi su obrađene mnoge teme bitne za današnje hrvatsko društvo. Autor nas je svojim izlaganjem želio ukratko upoznati sa sadržajem knjige a koje je povezano s njegovim životnim iskustvom, velikim znanjem, poznavanjem mnogih utjecajnih ljudi koji su kreirali pozitivne ili negativne politike i vjerskim naukom.

- Hoće li Hrvati kao narod opstati? Bez ljubavi prema vlastitom narodu i domovini, bez očuvanja svog jezika, kulture, vjere i običaja ne može se imati budućnost. Ako dopustimo da nam netko silom izbriše našu prošlost a mi to dozvolimo i kod toga izgubimo povijesno pamćenje ili ako prihvatimo krivotvorenu prošlost onda ćemo prestati postojati kao Hrvati.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: