PSIHIJATRIJA STARIJE DOBI Prikaži uvećano

PSIHIJATRIJA STARIJE DOBI

Ninoslav Mimica , Marija Kušan Jukić , i suradnici

Medicinska naklada

9789533680491

Novi proizvod

Sveučilišni udžbenik Psihijatrija starije dobi na jasan, logičan i pregledan način prikazuje specifičnosti psihijatrijskih kliničkih entiteta u osoba starije životne dobi. Djelo se sastoji od 30 poglavlja, pruža pregled novih spoznaja iz svih bitnih elemenata važnih za psihijatriju starije životne dobi

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

84,80 KM .

Podaci

Autor Ninoslav Mimica , Marija Kušan Jukić , i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2022
Uvez tvrdi
Broj stranica 358
Format 17x24cm
ISBN 9789533680491
Jezik Hrvatski

Više informacija

. Udžbenik pruža pregled psihijatrijskih poremećaja u starijoj dobi na konstruktivan, pregledan i zanimljiv način. Edukativno je i važno štivo iz područja psihijatrije za studente medicine, ali i za specijalizante psihijatrije i srodnih struka (obiteljske medicine, gerijatrije, neurologije, hitne medicine...) te studente sestrinjstva.

Tekst je prikladan za nastavu na integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju medicine, na studiju sestrinstva te na poslijediplomskim studijima iz psihijatrije, gerijatrije i gerontologije. Knjiga je izvornog karaktera; štivo pisano sadržajno pregledno i jezično jasno, sa 729 recentnih referencija iz tog područja. U pisanju udžbenika sudjelovala su 32 autora čiji su tekstovi integrirani u kompaktnu cjelinu zahvaljujući urednicima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: