ANATOMIJA - 3., prerađeno izdanje Prikaži uvećano

ANATOMIJA - 3., prerađeno izdanje

Duale Reihe

Medicinska naklada

9789531768696

Novi proizvod

Anatomija Duale Reihe je daleko najbolji studentski udžbenik anatomije s kojim ćete se susresti. Spaja tradicionalni pristup sa zahtjevima da usvojeno znanje bude primjenjivo, ali istovremeno ne zanemaruje ni brojne važne anatomske detalje.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

258,60 KM .

Podaci

Autor Duale Reihe
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 1328
Format 21 x 27 cm
ISBN 978-953-176-869-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Anatomija Duale Reihe je daleko najbolji studentski udžbenik anatomije s kojim ćete se susresti. Spaja tradicionalni pristup sa zahtjevima da usvojeno znanje bude primjenjivo, ali istovremeno ne zanemaruje ni brojne važne anatomske detalje. Dijelovi teksta iz embriologije i mikroskopske anatomije koji se obrađuju nisu dodatno opterećenje podatcima, već su poveznica s makroskopskom anatomijom i omogućuju bolje funkcionalno razumijevanje. Udžbenik je bogato ilustriran, i to vrhunskim crtežima i fotografijama, pa izvrsno dopunjuje postojeće anatomske atlase. 
Udžbenik prikazuje i dio iskustava njemačkih studenata koji su opisali kako su na kliničkim predmetima spoznali važnost poznavanja anatomije.

Važnost anatomije za medicinsku obuku – to je važnost temelja za kuću. Sve druge medicinske discipline mogu se zidati samo na ovoj podlozi i zato treba da je ovaj fundament čvrst, solidan, da nikad ne može popustiti. Jer ako je taj manjkav, sve zidanje na njemu postaje iluzorno i sav trud kliničara postaje Sizifov posao. Gospodo! Anatomija je predmet koji se uči očima, jedna od najrealnijih struka ljudskog znanja, gdje sve o čemu se govori ne treba na dugo i široko obrazlagati i dokazivati, već je vidljivo i opipljivo i sve treba mladim ljudima pokazati kako izgleda u prirodi. 

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: