OCJENA RADNE SPOSOBNOSTI U MEDICINI RADA Prikaži uvećano

OCJENA RADNE SPOSOBNOSTI U MEDICINI RADA

Jelena Macan, Marija Zavalić

Medicinska naklada

9789531768498

Novi proizvod

Ocjena radne sposobnosti kompleksan je termin koji se može definirati s različitih aspekata, među kojima je medicinski aspekt iznimno važan.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

38,80 KM .

Podaci

Autor Jelena Macan, Marija Zavalić
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 158
Format 17 x 24 cm
ISBN 978-953-176-849-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ocjena radne sposobnosti podrazumijeva procjenu zdravstvene sposobnosti neke osobe za rad jest procjena usklađenosti zdravstvenog stanja radnika, njegovih fizičkih i psihičkih sposobnosti sa zahtjevima poslova i radnih zadataka te s uvjetima rada i radne okoline. 
Ovaj priručnik je novi nastavni materijal koji za to područje medicine rada do sada nije postojao u sličnom obliku, a namijenjen je ponajprije polaznicima poslijediplomskog specijalističkog studija Medicina rada i sporta pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ali i kao vrijedna pomoć specijalistima medicine rada / medicine rada i sporta i u svakodnevnom radu.

U priručniku se definiraju i opisuju temelji i razine ocjene radne sposobnosti u medicini rada te specifičnosti ocjene radne sposobnosti pri odabranim zdravstvenim poremećajima i u odabranim skupinama radnika, s naglaskom na smjernicama za provođenje ocjene radne sposobnosti u praksi.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: