ZAKONI OPTOKA ŽIVOTNE ENERGIJE PO MERIDIJANIMA Prikaži uvećano

ZAKONI OPTOKA ŽIVOTNE ENERGIJE PO MERIDIJANIMA

Petar Stublia

Medicinska naklada

9789533680774

Novi proizvod

Autor ovog Priručnika je svjetski priznati stručnjak u području fizikalne terapije i liječenja muskuloskeletne boli. Cijeli svoj radni vijek posvetio je predanom radu s bolesnicima kojima je svojim znanjem i iskustvom darovao život bez boli. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

39,40 KM .

Podaci

Autor Petar Stublia
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 92
Format 15x21 cm
ISBN 978-953-368-077-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Autor ovog Priručnika je svjetski priznati stručnjak u području fizikalne terapije i liječenja muskuloskeletne boli. Cijeli svoj radni vijek posvetio je predanom radu s bolesnicima kojima je svojim znanjem i iskustvom darovao život bez boli. Rano je otkrio mogućnosti dijagnostike i liječenja metodama komplementarne medicine. Tom se području posvetio svim srcem te ga je i struka ubrzo prepoznala kao međunarodnog stručnjaka . Osim akupunkture, posvetio se i ostalim metodama iz okvira tradicionalne kineske medicine. 

Tekst je pisan jasno, odiše razumijevanjem i poštovanjem prema tematici. Znanje i iskustvo izviru iz svake pročitane stranice. Djelo zrači autorovom ljubavi i znanjem koje nesebično daje čitatelju. Bogato četrdesetogodišnje iskustvo autora čini ga ekspertom u svom području. 

Ovim Priručnikom samo smo još bliže stvaranju mosta između komplementarne i "zapadne" medicine. Činjenica da autor izvorno pripada "zapadnoj" medicini čini djelo razumljivim i prilagođenim čitateljima iz svih područja medicinske znanosti. 

Mišljenja sam da je ovaj Priručnik vrijedan doprinos svim fizioterapeutima i liječnicima u liječenju boli te smatram da bi njegovo objavljivanje pridonjelo boljem razumijevanju i prihvaćanju komplementarnih metoda liječenja.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: