PLUĆNA REHABILITACIJA Prikaži uvećano

PLUĆNA REHABILITACIJA

Mirjana Turkalj, Davor Plavec, Ivana Crnković i suradnici

Medicinska naklada

9789533680453

Novi proizvod

Udžbenik Plućna rehabilitacija namijenjen je studentima sveučilišnih i stručnih studija iz područja biomedicine i zdravstva. Osim za potrebe nastave na visoko‑školskim ustanovama na preddiplomskoj, diplomskoj i doktorskoj razini, udžbenikom će se moći koristiti svi zdravstveni stručnjaci u svakodnevnoj kliničkoj praksi.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

68,70 KM .

Podaci

Autor Mirjana Turkalj, Davor Plavec, Ivana Crnković i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 278
Format 21x27 cm
ISBN 978-953-368-045-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Udžbenik Plućna rehabilitacija namijenjen je studentima sveučilišnih i stručnih studija iz područja biomedicine i zdravstva. Osim za potrebe nastave na visoko‑školskim ustanovama na preddiplomskoj, diplomskoj i doktorskoj razini, udžbenikom će se moći koristiti svi zdravstveni stručnjaci u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Posebna vrijednost ovog udžbenika jest ta što je prvi sveučilišni udžbenik koji objedinjuje iskustva i znanja zdravstvenih stručnjaka na području pulmologije i respiratorne fizioterapije. Bogato je opremljen jedinstvenom fotodokumentacijom koja olakšava savladavanje nastavnog sadržaja. Sadržajno je podijeljen u nekoliko tematskih cjelina, koje obuhvaćaju suvremeni pristup u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji bolesti respiratornog sustava, s naglaskom na interdisciplinarnu suradnju multidisciplinarnog tima uključena u plućnu rehabilitaciju.

Ideja i realizacija pisanja ovog udžbenika ostvarena je pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Mirjane Turkalj, dr. med. zajedno s timom renomiranih zdravstvenih i medicinskih stručnjaka iz područja respiratorne medicine i rehabilitacije.

Sadašnjim i budućim generacijama zdravstvenih stručnjaka ovaj udžbenik je poticaj i podsjetnik kako plućnu rehabilitaciju u Republici Hrvatskoj treba nastaviti razvijati i u kliničkom i u znanstvenom pogledu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: