MIŠIĆNO-KOŠTANI POREMEĆAJI I BOLESTI KOD PIJANISTA Prikaži uvećano

MIŠIĆNO-KOŠTANI POREMEĆAJI I BOLESTI KOD PIJANISTA

Iva Bartolić , Ladislav Krapac

Medicinska naklada

9789531769679

Novi proizvod

Ovaj priručnik nije namijenjen samo mladim glazbenicima i njihovim roditeljima, nego i profesorima glazbe, ali i informatičarima, koji imaju vrlo slične tegobe.

 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

49,50 KM .

Podaci

Autor Iva Bartolić , Ladislav Krapac
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 156
ISBN 978-953-176-967-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj priručnik nije namijenjen samo mladim glazbenicima i njihovim roditeljima, nego i profesorima glazbe, ali i informatičarima, koji imaju vrlo slične tegobe.

 

Iz recenzija:

Ovaj će priručnik pomoći mnogim mladim (i ne samo mladim) pijanistima i njihovim nastavnicima u sagledavanju mogućih zdravstvenih poteškoća, njihovu ranom dijagnosticiranju i načinima liječenja, s posebnim naglaskom na potrebu prevencije, i omogućiti im nesmetano uživanje u zanimanju koje su odabrali, stoga objavljivanje toplo preporučujem.

Akademkinja Vida Demarin

 

Ovaj će priručnik glazbeniku-izvođaču pomoći da prepozna svoje moguće smetnje već na početku njihova nastajanja, da nađe mogućnosti pomoći u cilju sprječavanja nastanka takvih smetnji – poremećaja, napose kroz mnoge autorske slikovne prikaze koji će također pomoći pri oporavku takvih poremećaja.

Prof.dr.sc. Darko Breitenfeld

 

Ova je knjiga prvi pokušaj u nas sustavnog prikazivanja problema mišićno-koštanih tegoba kod glazbenika, s posebnim osvrtom na pijaniste. Posebnu vrijednost ovoj knjizi daje vlastito iskustvo autorice i detaljan i konkretan opis problema s kojima se susrela kao i mogućnostima njihova rješavanja.

Mislav Pap, dr.med., akademski glabenik

30 drugih knjiga iz iste kategorije: