DERMATOLOŠKA ONKOLOGIJA Prikaži uvećano

DERMATOLOŠKA ONKOLOGIJA

Mirna Šitum i suradnici

Medicinska naklada

9789531769396

Novi proizvod

Ovaj sadržajni Zbornik radova i sažetaka, osim tekstom obogaćen je i orginalnom i impresivnom fotodokumentacijom. Izbor tema koje se u njemu obrađuju imaju za cilj pokazati svu složenost dermatovenerološke i dermatoonkološke struke i znanosti.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

62,40 KM .

Podaci

Autor Mirna Šitum , i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 106
Format 17x24 cm
ISBN 978-953-176-939-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj sadržajni Zbornik radova i sažetaka, osim tekstom obogaćen je i orginalnom i impresivnom fotodokumentacijom. Izbor tema koje se u njemu obrađuju imaju za cilj pokazati svu složenost dermatovenerološke i dermatoonkološke struke i znanosti. Mnogi dermatološki entiteti u svakodnevnoj praksi bivaju neprepoznati i kasno dijagnosticirani, kako od strane liječnika obiteljske medicine, drugih specijalističkih struka pa i dermatologa te je vrlo važno podsjetiti na činjenicu da je samo rana dijagnoza u većini slučajeva presudna za dobru dijagnozu, a kontinuirano učenje, i na svojim i na tuđim pogreškama, jedini način da ih ne ponovimo, sve na dobrobit naših bolesnika.

Posebna vrijednost tema u ovoj knjizi radova prikaz je iskustva iz kliničke prakse koji predstavljaju iznimno kompleksnu diferencijalnodijagnostičku problematiku u dermatovenerološkoj i dermatoonkološkoj praksi. Osim toga ovaj Zbornik je dobrodošlo podsjećanje na činjenicu da pacijenta ne možemo i ne smijemo promatrati kroz njegovu dermatološku bolest, nego kao cjelovitu osobu kojoj je potreban kako biološki tako i humanistički pristup. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: