WILLIAMSOVA GINEKOLOGIJA - Treće izdanje Prikaži uvećano

WILLIAMSOVA GINEKOLOGIJA - Treće izdanje

Grupa autora

Medicinska naklada

9789531769631

Novi proizvod

Williamsova Ginekologija udžbenik je u kojemu je iscrpno opisan niz ginekoloških bolesti i njihovo liječenje: od benignih stanja u općoj ginekologiji; reprodukcijske endokrinologije, neplodnosti i menopauze; poremećaja dna zdjelice i rekonstrukcijskog kirurškog liječenja do ginekološke onkologije

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

270,00 KM .

Podaci

Autor Grupa autora
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 1271
Format 22 x 28
ISBN 9789531769631
Jezik Hrvatski

Više informacija

Williamsova Ginekologija udžbenik je u kojemu je iscrpno opisan niz ginekoloških bolesti i njihovo liječenje: od benignih stanja u općoj ginekologiji; reprodukcijske endokrinologije, neplodnosti i menopauze; poremećaja dna zdjelice i rekonstrukcijskog kirurškog liječenja do ginekološke onkologije. Poglavlja o kirurškom liječenju uključuju Elemente ginekološke kirurgije i Atlas ginekološke kirurgije, u kojima su uz kirurško liječenje dobroćudnih ginekoloških bolesti obrađeni i minimalno invazivna kirurgija, kirurško liječenje poremećaja dna zdjelice i kirurško liječenje ginekoloških zloćudnih bolesti. 

Treće izdanje Williamsove Ginekologije bogato je ilustrirano stotinama orginalnih crteža, kako u Atlasu tako i u nekirurškom dijelu udžbenika. Svako je poglavlja organizirano na isti, praktičan način radi dosljednog opisivanja dijagnoza i liječenja. Uz obilnu upotrebu terapijskih algoritama, okvira s istaknutim diferencijalnim dijagnozama i drugih elemenata, ova je knjiga iznimno pristupačna baza znanja. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: