FARMAKOLOGIJA Prikaži uvećano

FARMAKOLOGIJA

Golden marketing

9789532122015

Novi proizvod

Najnovije, peto izdanje Farmakologije ne svodi se samo na klasični opis djelovanja lijekova, nego obrađuje mehanizme njihova djelovanja na staničnoj i molekularnoj razini. Na početku svakoga poglavlja autori daju sažetke važnih fizioloških i biokemijskih procesa, a na marginama su istaknuti najvažniji pojmovi kako bi olakšali snalaženje u građi. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

219,80 KM .

Podaci

Autor H. P. Rang, M.M. Dale, J.M. Ritter, P.K. Moore
Izdavač Golden marketing
Godina 2006
Uvez tvrdi
Broj stranica 816
Format 22x27,5 cm
ISBN 9789532122015
Jezik Hrvatski

Više informacija

Najnovije, peto izdanje Farmakologije ne svodi se samo na klasični opis djelovanja lijekova, nego obrađuje mehanizme njihova djelovanja na staničnoj i molekularnoj razini. Na početku svakoga poglavlja autori daju sažetke važnih fizioloških i biokemijskih procesa, a na marginama su istaknuti najvažniji pojmovi kako bi olakšali snalaženje u građi. Kemijske strukture lijekova dodatno su pojašnjene brojnim dijagramima u boji, fotografijama i tablicama.

Farmakologija je sveučilišni udžbenik u Americi i Velikoj Britaniji.

Farmakologija, znanstvena disciplina koja se bavi djelovanjem lijekova na organizam, danas se sve više razvija zahvaljujući golemim ulaganjima u znanstveno-istraživačke projekte i farmaceutsku industriju.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: