OPSTETRIČKA PELVEOPERINEOLOGIJA Prikaži uvećano

OPSTETRIČKA PELVEOPERINEOLOGIJA

Dubravko Habek

Medicinska naklada

9789531769549

Novi proizvod

Opstetrička pelveoperineologija razmatra zbivanja na dnu zdjelice tijekom trudnoće, porođaja i babinja i kasnije, izučavajući moguće posljedice trudnoće kao višemjesečnih zbivanja, porođaja i porođajne ozljede na reprodukcijsko zdravlje žene...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

64,70 KM .

Podaci

Autor Dubravko Habek
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 162
Format 17 x 24 cm
ISBN 9789531769549
Jezik Hrvatski

Više informacija

Opstetrička pelveoperineologija razmatra zbivanja na dnu zdjelice tijekom trudnoće, porođaja i babinja i kasnije, izučavajući moguće posljedice trudnoće kao višemjesečnih zbivanja, porođaja i porođajne ozljede na reprodukcijsko zdravlje žene, a opstetričko-primaljski pristup tijekom trudnoće, porođaja i babinja izravno korelira s kasnijim uroginekološkim potrebama pa je i pristup pisanju u ovom udžbeniku takav.

 

Stručne i znanstvene spoznaje, pa i kliničko iskustvo dokazalo je srednjoeuropski pristup porođaju koji je ostao dosljedan u navedenim sastavnicama očuvanja ženskoga zdravlja tijekom i izvan trudnoće sve do starosti, stoga je i svrha ove knjige promijeniti naslijeđenu filozofiju opstetričke pelveoperineologije. Tako je trend edukacije i osnivanja interdisciplinarnih pelveoperineoloških centara (engl. pelvic care clinic, njem. Beckenbodenklinik) opravdan, neupitan i prijeko potreban.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: