KLINIČKA MIKROBIOLOGIJA - ODABRANA POGLAVLJA Prikaži uvećano

KLINIČKA MIKROBIOLOGIJA - ODABRANA POGLAVLJA

Nataša Beader

Medicinska naklada

9789531769112

Novi proizvod

Cilj je ove knjige studentima medicine, specijalizantima kliničke mikrobiologije i liječnicima obiteljske medicine pružiti stručno korisne informacije iz patogeneze, mikrobiološke dijagnostike, terapije i prevencije zaraznih bolesti s gledišta kliničkog mikrobiologa.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,20 KM .

Podaci

Autor Nataša Beader, Branka Bedenić, Ana Budimir
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 316
Format 17 x 24 cm
ISBN 9789531769112
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj udžbenik pokriva problematiku s kojom se susreće liječnik obiteljske medicine kao što su infekcije gornjega i donjega dišnog sustava, urinarne infekcije i infekcije probavnog sustava, kože i lokomotornog sustava, a također daje i odgovor na probleme s kojima se susreću specijalisti u bolničkom sustavu kao što su sepsa, endokarditis, infekcije središnjega živčanog sustava, infekcije u imunokompromitiranih bolesnika i zoonoze. Dio je udžbenika posvećen problematici infekcija povezanih sa zdravstvenom skrbi koje su sve značajnije opterećenje za zdravstveni sustav.

Cilj je ove knjige da studentima medicine, specijalizantima kliničke mikrobiologije i liječnicima obiteljske medicine pruži stručno korisne informacije iz patogeneze, mikrobiološke dijagnostike, terapije i prevencije infektivnih bolesti iz gledišta kliničkog mikrobiologa.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: