NEUROLOGIJA ZA MEDICINARE, DRUGO, OBNOVLJENO I DOPUNJENO IZDANJE Prikaži uvećano

NEUROLOGIJA ZA MEDICINARE, DRUGO, OBNOVLJENO I DOPUNJENO IZDANJE

Vesna Brinar

Medicinska naklada

9789531768719

Novi proizvod

Ovaj udžbenik namijenjen je ponajprije studentima,no opširnost, detaljni i suvremeni prikaz novosti u dijagnostičkoj obradi i novim aspektima liječenja neuroloških bolesti u većini su poglavlja opisani detaljnije, s ciljem mogućnosti korištenja ne samo specijalizantima neurologije već i drugih srodnih specijalnosti kao što su neurokirurgija, neuroradiologija...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

175,00 KM .

Podaci

Autor Vesna Brinar
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 610
Format 21 x 27
ISBN 9789531768719
Jezik Hrvatski

Više informacija

Drugo, obnovljeno i dopunjeno izdanje ovog udžbenika donosi nove i suvremene promjene u odnosu na prethodno izdanje iz 2009. godine.

I ovo je izdanje udžbenika namijenjeno ponajprije studentima medicine, no opširnost, detaljni i suvremeni prikaz novosti u dijagnostičkoj obradi i novim aspektima liječenja neuroloških bolesti u većini su poglavlja opisani detaljnije, s ciljem mogućnosti korištenja ne samo specijalizantima neurologije već i drugih srodnih specijalnosti kao što su neurokirurgija, neuroradiologija, neuropatologija i interna medicina.

Knjiga će biti vrlo korisna i liječnicima obiteljske medicine i drugih specijalnosti da se upoznaju s novostima u dijagnostici, obradi i liječenju različitih neuroloških poremećaja i bolesti.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: