BOLESTI DOJKE Prikaži uvećano

BOLESTI DOJKE

Nikica Šutalo, Joško Petričević i suradnici

Sveučilište u Mostaru

9789958160967

Novi proizvod

Knjiga je zamišljena kao koristan predložak za stjecanje znanja iz pojedinih područja o bolestima dojke. Namjenjena je polaznicima predmeta Bolesti dojke na doktorskom studiju Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, studentima medicinskoga fakulteta, studentima fakulteta zdravstvenih studija, te liječnicima,specijalizantima i specijalistima...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,00 KM .

Podaci

Autor Nikica Šutalo, Joško Petričević i suradnici
Izdavač Sveučilište u Mostaru
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 280
ISBN 978-9958-16-096-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ideja o pisanju knjige ''Bolesti dojke'' stara je nekoliko godina a pojavila se osnivanjem doktorskog studija na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Knjiga je zamišljena kao koristan predložak za stjecanje znanja iz pojedinih područja o bolestima dojke. Namjenjena je polaznicima predmeta Bolesti dojke na doktorskom studiju Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, studentima medicinskoga fakulteta, studentima fakulteta zdravstvenih studija, te liječnicima,specijalizantima i specijalistima, koji će u njoj moći pronaći korisne informacije iz pojedinih područja.

Knjiga nije napisana s namjerom da ponudi odgovore na sva pitanja iz područja ''Bolesti dojke'', jer je to nemoguće u današnje vrijeme svakodnevnog otkrivanja novih znanstvenih informacija. Zato čitatelje moramo uputiti i na druge specijalizirane udžbenike koji obrađuju istu temu. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: