TRANSPLANTACIJA BUBREGA Prikaži uvećano

TRANSPLANTACIJA BUBREGA

Nikolina Bašić Jukić, Željko Kaštelan i suradnici

Medicinska naklada

9789531767224

Novi proizvod

Ova je knjiga zaokruženi skup podataka koji uključuje imunološku osnovu transplantacije, kliničke postupke i pogled na problem sa stajališta različitih struka koje su uključene u multidisciplinarni transplantacijski tim.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

135,00 KM .

Podaci

Autor Nikolina Bašić Jukić, Željko Kaštelan
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 557
ISBN 978-953-176-722-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova je knjiga zaokruženi skup podataka koji uključuje imunološku osnovu transplantacije, kliničke postupke i pogled na problem sa stajališta različitih struka koje su uključene u multidisciplinarni transplantacijski tim. Na izuzetno kvalitetan i prihvatljiv način ovo djelo obuhvaća kompletnu problematiku velikog interdisciplinarnog područja transplatacije solidnog organa.

Knjiga sadržava 36 poglavlja koja obuhvaćaju segmente transplantacije, od povijesti preko darovatelja organa, imunoloških aspekata transplantacije, sve do kirurških principa, posttransplantacijskog praćenja i zbrinjavanja komplikacija.

Knjiga ima status udžbenika  namijenjenoga studentima na doktorskom studiju, te šestoj godini dodiplomskog studija medicine. Svojim sadržajem pokriva područja predmeta Urologija i Interna medicina tijekom dodiplomskog studija; štivo je metodički prilagođeno navedenim predmetima i obuhvaća sve segmente transplantacijske medicine.  Knjiga će biti izuzetno korisna specijalizantima i specijalistima urologije i interne medicine te svima onima koji se susreću s problematikom bolesti bubrega.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: