MEDICINSKI LEKSIKON Prikaži uvećano

MEDICINSKI LEKSIKON

Skupina autora

MOSTA

9789532260403

Novi proizvod

Medicinski leksikon je jedinstven priručnik, koji su napisali ugledni liječnici specijalisti, a obuhvaća sva dosadašnja saznanja o 150 najčešćih bolesti koje pogađaju čovječanstvo. Knjiga je podjeljena u dva dijela....

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

199,00 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač MOSTA
Godina 2004.
Uvez tvrdi
Broj stranica 735
ISBN 953-226-040-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Medicinski leksikon je jedinstven priručnik, koji su napisali ugledni liječnici specijalisti, a obuhvaća sva dosadašnja saznanja o 150 najčešćih bolesti koje pogađaju čovječanstvo. Knjiga je podjeljena u dva dijela.

U prvom dijelu “SIMPTOMI” čitatelj će pronaći:
– simptome raznih bolesti
– uzroke
– trajanje
– potrebne pretrage
– vjerojatnu dijagnozu

U drugom dijelu “BOLESTI” čitatelj upoznaje:
– opis bolesti i njezinu rasprostranjenost
– uzroke
– moguće komplikacije
– tijek bolesti
– prognozu
– dijagnozu
– terapiju

Ovaj priručnik iscrpno i temeljito upoznaje čitatelja sa svim aspektima bolesti, o svemu što je vezano uz dijagnozu, tijek bolesti, prognozu i terapiju. Svakoj bolesti posvećeno je od dvije do deset stranica enciklopedijskog formata. Ilustrirana je sa 600 slika u boji, crteža i dijagrama. Leksikon je namijenjen svakoj obitelji, medicinskom osoblju, ljekarnicima, javnim ustanovama i svima koji žele na jednom mjestu dobiti relevantne informacije o zdravlju, pisane na jednostavan i svima razumljiv način. Poredak simptona i bolesti po abecednom redu približava ovaj leksikon medicinskoj enciklopediji, a zbog svoje praktičnosti u davanju medicinskih savjeta čini ga svakondevnim obiteljskim savjetnikom.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: