BOLESTI GLOMERULA PRIMARNE I SEKUNDARNE Prikaži uvećano

BOLESTI GLOMERULA PRIMARNE I SEKUNDARNE

Krešimir Galešić i suradnici

Medicinska naklada

9789531766296

Novi proizvod

Posljednjih je godina došlo do znatnog napretka u razumijevanju patogeneze, patologije, dijagnostike i liječenja glomerularnih bolesti.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

58,20 KM .

Podaci

Autor Krešimir Galešić i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 348
ISBN 978-953-176-629-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Posljednjih je godina došlo do znatnog napretka u razumijevanju patogeneze, patologije, dijagnostike i liječenja glomerularnih bolesti. Stoga se pokazala potreba za objavljivanjem knjige u kojoj će vodeći stručnjaci iz toga područja medicine u Hrvatskoj prikazati najnovije spoznaje o primarnim i sekundarnim bolestima glomerula.
Knjiga je namijenjena specijalistima i specijalizantima nefrologije, interne medicine, kliničke imunologije i reumatologije, patologije, opće medicine te svima onima koji pokazuju zanimanje za taj dio medicine.
Čitatelji će kroz knjigu imati priliku bolje upoznati patofiziologiju, kliničku sliku i liječenje bolesti glomerula. Naglasak je na kliničko-patološkim korelacijama i značenju biopsije bubrega za donošenje konačne dijagnoze bolesti glomerula.
Odabrane teme knjige pridonijet će boljem poznavanju primarnih i sekundarnih bolesti glomerula, ranoj dijagnostici i pravodobnom odgovarajućem liječenju bolesnika.
Knjiga je bogato ilustrirana slikama glomerularnih bolesti bolesnika u kojih je učinjena biopsija bubrega, a potječu iz Kliničkog zavoda za patologiju KB Dubrava.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: