KLINIČKA NEURORADIOLOGIJA MOZGA Prikaži uvećano

KLINIČKA NEURORADIOLOGIJA MOZGA

Nada Bešenski, Stipan Janković, Ante Buča

Medicinska naklada

9789531765268

Novi proizvod

Izrazito brzi razvoj tehnologije u radiologiji/neuroradiologiji u potpunosti je promijenio dosadašnju ulogu neuroradiologa. Sofisticirana analiza promjena u mozgu danas je moguća primjenom niza morfoloških i funkcionalnih tehnika snimanja.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

160,00 KM .

Podaci

Autor Nada Bešenski, Stipan Janković
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 532
Format 21 x 27 cm
ISBN 978-953-176-526-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Izrazito brzi razvoj tehnologije u radiologiji/neuroradiologiji u potpunosti je promijenio dosadašnju ulogu neuroradiologa. Sofisticirana analiza promjena u mozgu danas je moguća primjenom niza morfoloških i funkcionalnih tehnika snimanja. Za njihovu ispravnu interpretaciju prijeko je potrebno poznavanje granica mogućnosti svake pojedine tehnike, ali istodobno i dobro poznavanje patofizioloških zbivanja u mozgu kao i njihova refleksija na kliničku simptomatologiju i neuroimaging (neurooslikavanje).

Knjiga sadrži sva poglavlja (ukupno devet) kliničke neuroradiologije i bogato je ilustrirana s više od 1200 originalnih slika različitih tehnika snimanja mozga. Udžbenik je prije svega namijenjen subspecijalistima neuroradiologije, ali i specijalistima radiologije, neurologije, neurokirurgije, neuropedijatrije, onkologije, te specijalizantima navedenih struka kojima je po prirodi posla mozak predmet interesa, ali i studentima medicine koji žele proširiti svoje znanje iz kliničke radiologije.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: