INTRAPARTALNI NADZOR Prikaži uvećano

INTRAPARTALNI NADZOR

Vesna Košec, Krunoslav Kuna

Medicinska naklada

9789531767941

Novi proizvod

Knjiga Intrapartalni nadzor je kompletno i kompaktno štivo koje uspješno objedinjuje najnovija znanja i smjernice iz područja opstetricije, temeljena na recentnoj literaturi, uključujući i vlastita istraživanja.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,20 KM .

Podaci

Autor Vesna Košec, Krunoslav Kuna
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2017
Uvez tvrdi
Broj stranica 220
Format 17 x 24 cm
ISBN 978-953-176-794-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Intrapartalni nadzor je kompletno i kompaktno štivo koje uspješno objedinjuje najnovija znanja i smjernice iz područja opstetricije, temeljena na recentnoj literaturi, uključujući i vlastita istraživanja.

Koncipirana kroz 21 poglavlje, preko anatomije zdjelice, fiziologije trudova i hemodinamskih promjena u trudnoći, čitatelja sustavno uvodi u kompleksnost intrapatalnog nadzora, uzevši u obzir sve njegove aspekte. U dva su poglavlja opisani i postpartalni postupci s novorođenčetom, a jedan se dio dotiče i sudskomedicinske problematike ovog osjetljivog dijela struke.

Namijenjena je studentima medicine, specijalizantima i specijalistima ginekologije i opstetricije te supspecijalistima fetalne medicine i opstetricije. Studentima će biti od koristi zato što svako poglavlje započinje konciznim isticanjem najvažnijih sadržajnih točaka koje karakteriziraju sadržaj tog poglavlja. Poglavlja su bogato ilustrirana crtežima i fotografijama, a na kraju svakog poglavlja nalaze se recentni literaturni navodi koji omogućuju čitatelju proširivanje znanja.

Autori knjige su dokazani autoriteti na ovom području, a ujedno i kliničari koji su dosadašnji rad posvetili perinatologiji, neonatologiji i perinatalnoj patologiji, što pridonosi vjerodostojnosti ovoga djela. Cilj koji su autori željeli postići jest  prevenirati nepovoljan ishod porođaja i omogućiti novorođenom biću priliku da od samog početka života ostvaruje svoje potencijale.

 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: