DERMATOLOGIJA TREĆE ŽIVOTNE DOBI Prikaži uvećano

DERMATOLOGIJA TREĆE ŽIVOTNE DOBI

Mirna Šitum i suradnici

Medicinska naklada

9789531767781

Novi proizvod

Dermatologija treće životne dobi, ili dermatologija starije dobi, ili gerijatrijska dermatologija, dio je dermatologije koji zahtijeva istančan osjećaj i poseban psihološki pristup u radu s osobito osjetljivom populacijom pacijenata u zrelim godinama života, od kojih većina, uz dermatološka stanja i bolesti, ima niz drugih zdravstvenih poteškoća. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

77,60 KM .

Podaci

Autor Mirna Šitum i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2017
Uvez tvrdi
Broj stranica 204
ISBN 978-953-176-778-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dermatologija treće životne dobi, ili dermatologija starije dobi, ili gerijatrijska dermatologija, dio je dermatologije koji zahtijeva istančan osjećaj i poseban psihološki pristup u radu s osobito osjetljivom populacijom pacijenata u zrelim godinama života, od kojih većina, uz dermatološka stanja i bolesti, ima niz drugih zdravstvenih poteškoća. Ova grana dermatologije zahtjeva velika znanja iz područja interne medicine, imunologije, reumatologije, onkologije, ali i psihologije i psihijatrije.

U mnogim temama u knjizi jasno se iskazuje nužnost interdisciplinarne suradnje i multidisciplinarnog pristupa našim bolesnicima, bez obzira na njihovu dob .

Onima koji potišteno, u sumrak života, dolaze moliti za pomoć u naše ordinacije i naše živote, svakodnevno treba pokazivati da starost nije otok okružen smrću. 

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: