KAKO U 21. STOLJEĆE Prikaži uvećano

KAKO U 21. STOLJEĆE

Željko Bajza

Školska knjiga

8603991928

Novi proizvod

Napredne zemlje shvatile su uzročno posljedičnu vezu znanosti,trgovine i kulture. Narodi koji nisu željeli ni u čemu zaostati stvorili su uvjete za razvoj znanosti. Uzbudljivo razdoblje povijesti u kojem živimo treba iskoristiti za donošenje odluka o tome što da učinimo danas da bi svijet bio bolji sutra...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Željko Bajza
Izdavač Školska knjiga
Godina 1992
Uvez meki
Broj stranica 180
ISBN 86-03-99192-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Napredne zemlje shvatile su uzročno posljedičnu vezu znanosti,trgovine i kulture. Narodi koji nisu željeli ni u čemu zaostati stvorili su uvjete za razvoj znanosti. Uzbudljivo razdoblje povijesti u kojem živimo treba iskoristiti za donošenje odluka o tome što da učinimo danas da bi svijet bio bolji sutra.

Ako vodimo brigu o univerzalnim problemima suvremenog svijeta, kulturi, politici, ljudskim pravima, onda su pitanja svakodnevnog života također važna. Znanost i tehnika u tome pružaju mnoga rješenja. U tom smislu neka ova knjiga posluži kao skup primjera, informacija, predodžaba i ideja. To će vam omogućiti da stvorite sliku u kojem će se smjeru kretati znanost i tehnika i koliko će one utjecati na naš budući život. S tim je povezan i pravilan izbor zanimanja budućnosti. Budite sam svoj futurolog.

Bez oduševljenja i znatiželje da se spoznaju tajne, dožive avanture i radosti što im pružaju znanost i tehnika, nema prolaza kroz ova vrata koja su uvijek otvorena za pozvane i nepozvane. Životinje umiru ostavljajući iza sebe samo svoje mlade, a čovjek iza sebe ostavlja još i rad i rezultate svoga rada.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: