PLEMSTVO DUHA (II. Izdanje) Prikaži uvećano

PLEMSTVO DUHA (II. Izdanje)

Rob Riemen

TIM press

9789538075070

Novi proizvod

Knjiga Plemstvo duha malo je remek-djelo i priručnik za intelektualce u ovim burnim vremenima, kao i poziv na doista jedinstvenu šetnju kroz svjetsku književnost. Neizostavna knjiga za čitatelje u potrazi za mudrošću i odgovorima na velika pitanja današnjice koja su zapravo stara koliko i čovjek sam...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,70 KM .

Podaci

Autor Rob Riemen
Izdavač TIM press
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 136
ISBN 978-953-8075-07-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Objavljeno je drugo izdanje knjige Roba Riemena Plemstvo duha. Zaboravljeni ideal. Nakon velikog uspjeha izdanja iz 2010. godine, dostupno je novo izdanje prošireno autorovim predgovorom koji je napisao posebno za TIM press.

Rob Riemen, utemeljitelj i direktor prominentnog Instituta Nexus, koji okuplja istaknute intelektualce iz cijeloga svijeta, održavajući rasprave o suštinskim pitanjima s kojima se čovjek danas susreće, napisao je knjigu u kojoj poziva intelektualnu elitu na odmak od postmodernizama i blaziranoga stava.

Knjiga Plemstvo duha malo je remek-djelo i priručnik za intelektualce u ovim burnim vremenima, kao i poziv na doista jedinstvenu šetnju kroz svjetsku književnost. Neizostavna knjiga za čitatelje u potrazi za mudrošću i odgovorima na velika pitanja današnjice koja su zapravo stara koliko i čovjek sam.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: