BIOKEMIJA Prikaži uvećano

BIOKEMIJA

Jeremy M. Berg, John L. Tymoczko, Lubert Stryer

Školska knjiga

9789530309289

Novi proizvod

U novom izdanju Stryerove Biokemije predavači i studenti će uočiti sva obilježja zbog kojih je ova knjiga desetljećima svojevrstan bestseler za dodiplomski studij biokemije: iznimnu jasnoću i konciznost, naglašen biološki aspekt, držanje koraka sa suvremenim istraživanjima i otkrićima te prepoznatljiv elegantan i prozračan dizajn...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

153,00 KM .

Podaci

Autor Jeremy M. Berg, John L. Tymoczko, Lubert Stryer
Izdavač Školska knjiga
Godina 2013
Uvez tvrdi
ISBN 978-953-0-30928-9
Jezik Hrvatski
Nakladnik O.Š. Školska knjiga

Više informacija

U novom izdanju Stryerove Biokemije predavači i studenti će uočiti sva obilježja zbog kojih je ova knjiga desetljećima svojevrstan bestseler za dodiplomski studij biokemije: iznimnu jasnoću i konciznost, naglašen biološki aspekt, držanje koraka sa suvremenim istraživanjima i otkrićima te prepoznatljiv elegantan i prozračan dizajn.
Koautori Jeremy Berg i John Tymoczko utkali su svoja vrijedna iskustva iz učionice i laboratorija u ovo dinamično znanstveno područje kako bi ilustrirali njegove temeljne koncepte. Šesto izdanje obogaćeno je mnogobrojnim novim medicinskim primjerima, dopunjeno je diskusijama o najnovijim biokemijskim tehnikama, postignućima i otkrićima. Dodana su i dva nova poglavlja o hemoglobinu i razvoju lijekova. U poglavljima o metabolizmu nastavni su sadržaji izloženi tako da studentima pruže što bolji uvid u njihovu povezanost.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: