OSNOVE PATOLOGIJE POSTELJICE Prikaži uvećano

OSNOVE PATOLOGIJE POSTELJICE

Marina Kos, Tanja Leniček

Medicinska naklada

9789531765053

Novi proizvod

Udžbenik Osnove patologije posteljice prvi je udžbenik te vrste u Republici Hrvatskoj. U cijelosti se temelji na vlastitom iskustvu i znanstvenom istraživanju autorica. Tekst je popraćen brojnim izvornim shemama, tablicama, makro i mikrofotografijama.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

110,00 KM .

Podaci

Autor Marina Kos, Tanja Leniček
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 186
Format 21 x 27 cm
ISBN 978-953-176-505-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Udžbenik Osnove patologije posteljice prvi je udžbenik te vrste u Republici Hrvatskoj. U cijelosti se temelji na vlastitom iskustvu i znanstvenom istraživanju autorica. Tekst je popraćen brojnim izvornim shemama, tablicama, makro i mikrofotografijama.

Sadržaj knjige podijeljen je u 14 poglavlja koja predstavljaju zasebne, vrlo dobro dokumentirane cjeline, popraćene najvažnijom relevantnom literaturom.

Sistematičnost i povezivanje patoloških i kliničkih promjena omogućava da ovaj udžbenik bude korišten ne samo u edukaciji studenata, već i u svakodnevnom rutinskom i znanstveno-istraživačkom radu. Osim studentima, specijalizantima i specijalistima patologije, djelo je namijenjeno i specijalizantima i specijalistima ginekologije, porodništva i pedijatrije.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: