GLAVA ILI SRCE Prikaži uvećano

GLAVA ILI SRCE

Gaetano Piccolo

Salesiana

9789532052640

Novi proizvod

Pomiri misli i osjećaje, prepoznaj svoje prave želje i podaj smisao svojem životu.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

18,00 KM .

Podaci

Autor Gaetano Piccolo
Izdavač Salesiana
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 88
Format 12x19,5 cm
ISBN 978-953-205-264-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Što vam ova knjiga donosi?

  • Pomoć svakome tko se nalazi pred životnim izborima
  • Kratke priče, molitve, biblijske tekstove za razmatranje, pitanja za razmišljanje
  • Vrijedan duhovni poticaj u prijelomnim trenutcima

Sažetak

Glava ili srce? Pred nama zna biti više putova, koji su k tome ponekad jednako dobri: tada treba shvatiti na kojem od njih možemo više ljubiti, na kojem od njih možemo u punini dati život koji imamo u sebi, gdje ćemo život uspjeti učiniti boljim.

Suvremeni život svakodnevno te stavlja pred nebrojene izbore. Koji ćeš put odabrati, kako biti siguran da ne ćeš pogriješiti? Što ti govore emocije i osjećaji, a što razum? Koju je to želju Bog stavio u tebe?

Knjiga Glava ili srce: umijeće razlučivanja bit će pomoć svakome tko se nalazi pred životnim izborom ili jednostavno želi svoj život dovesti u red, ali prvenstveno je namijenjena mladima. Sadrži smjernice kako bolje upoznati sebe, molitve, biblijske tekstove za razmatranje, pitanja za razmišljanje, kratke priče i aktivnosti.

Autor ove knjige napajao se na izvorima isusovačke duhovnosti. Neka i tebi posluži kao vrijedan duhovni poticaj u prijelomnim trenutcima. No oprez, knjiga ti ne će ponuditi gotova rješenja, ali će ti sigurno olakšati donošenje ispravnih životnih odluka.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: